VGHeinneman_wasstraat

SCHOONMAKEN VERGT VEEL TIJD

Het schoonmaken van de auto vergt meestal veel tijd, maar niet als Vakgarage Heinneman u daarbij behulpzaam is! Onze wasstraat is uitgerust met een Wash-tec Softcare wasmachine, die wel de modernste in ons land mag worden genoemd. Het computergestuurde systeem biedt keuze uit 6 programma’s, variërend van alleen wassen tot en met wassen met een speciale Shine-Tecs Power wax-behandeling en volledige bewassing van de onderkant van de auto.

WILT U NIET DOOR DE WASSTRAAT?

Ook dat is geen probleem, want dan kunt u uw auto wassen in de wasbox. Wij gebruiken de nieuwste en beste shampoos: biologisch afbreekbaar en daardoor geen belasting voor het milieu. En om het u nog gemakkelijker te maken hanteren we ruime openingstijden. Op maandag tot en met vrijdag kunt u in de wasstraat terecht van 07.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 20.00 uur. U bepaalt dus zelf wanneer het u past. Vind u het lastig om de auto te wassen dan is er dinsdagmiddag van 13.00 tot 17.00 en zaterdag van 9.00 tot 18.00 hulp bij het wassen van uw auto.   

HISTORIE

Vakgarage is in 1991 ontstaan op initiatief van een grossiersgroep in samenwerking met een importeur. Het was de eerste franchiseformule voor de betere merkonafhankelijke autobedrijven in Nederland.

Doelstelling was de positie van de bij haar aangesloten bedrijven te versterken. Deze samenwerking maakt het mogelijk grootschalig onderdelen gunstiger in te kopen en reclamecampagnes te voeren. In de loop van de jaren is continu gewerkt aan het op een hoger niveau brengen van de Vakgarages. Zo zijn de toelatingseisen hoger geworden. Elke Vakgarage is lid van BOVAG en voldoet aan de eisen van het ISO gerelateerde kwaliteitszorgsysteem van de organisatie, het Vakplan. In april 2022 is Vakgarage overgenomen door LKQ Fource om ook in de toekomst het netwerk en de klanten optimaal te kunnen blijven bedienen.

Vakgarage behartigt de belangen van de Vakgarages onder andere op het gebied van marketing en training en maakt centrale afspraken. Door een consistent beleid is zo in de loop der jaren een sterke organisatie ontstaan die aan de toekomst blijft bouwen. Dit biedt de Vakgarages én haar klanten continuïteit.

Vakgarage, altijd vertrouwd dichtbij.