Tankstation

TANKSTATION

Vakgarage Heinneman is aan de Hoofdweg 5 in Schildwolde uitgerust met een volwaardig Shell-tankstation. Het tankstation en de Shell-shop zijn geopend op maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 20.00 uur.
Naast de reguliere motorbrandstoffen benzine, dieselolie en LPG, leveren wij ook de speciaal in samenwerking met Ferrari door Shell ontwikkelde V-power producten. Deze brandstof is zowel voor de benzine- als de dieselmotor beter. Het maakt de motor schoner en zuiniger en het is minder belastend voor het milieu.

In de Shell-shop wordt u geholpen door onze vriendelijke medewerksters. U treft in onze shop de gebruikelijke artikelen aan, zoals frisdranken, ijs, snoep, sigaretten, kranten, een kopje koffie en broodjes. Maar we doen graag iets meer voor onze klanten en daarom kunt u er tevens terecht voor een vergeten boodschapje, een cadeautje, speelgoed en bloemen.

Ons Tankstation is door Shell Nederland inmiddels al een aantal keren uitgeroepen tot ‘Beste Tankstation’ en dat zelfs een keer van heel Nederland!